Online business met impact!

Oma’s op Facebook. Kleuters op Netflix. Je dochter die de hele dag poseert voor haar Instafeed. De wereld wordt steeds digitaler. Dat geldt ook voor dingen die we hard nodig hebben. Facetimen met de dokter, twitteren met de wijkagent en liefde vinden via een app: Het is allang niet meer nieuw.

#HoeDan

Hello Sunshine laat jouw organisatie of business online shinen (what’s in a name). Wij zijn die wijsneuzen die je in het begin misschien vervloekt, maar daarna stiekem gaat waarderen. Omdat we je helpen kritisch te kijken naar hoe jij digitaal met mensen omgaat. Omdat we je helpen om online in jouw club net zo vanzelfsprekend te maken als koffie. En omdat we gewoon gave dingen maken: van apps tot websites tot online branding. Bovendien zijn we niet bang om aan mensen te vragen of ze je een beetje leuk vinden.

Voor wie..

Hello Sunshine is er voor lefgozers en -gozerinnen, optimisten, visionairs, teamspelers en wereldverbeteraars. Maar laten we elkaar vooral geen mietje noemen. Zoals Edgar Davids ooit zei: mooie woorden zijn niet altijd waar en ware woorden zijn niet altijd mooi. Truth.

Schunck
add
add
Restaurant Graffiti
Zuyderland
add
Open Universiteit
add
Natuurgluren
add
add
AZL
add
Brut 172
add
Stimuliz
add
SkinCaud app
add
Binfluence
add
VISTA college
add
Zuydieland
add
Help onze helden
add
Open Club Klimmen
add
Femly
add
Continium - Iedereen een vlogger
add
Prescan DNA check
add
Zuyd Hogeschool - AVM
add
Zuyderland live!
add
Hart voor Voerendaal
add