Wizzkids met ballen

Oma’s op Facebook. Kleuters op Netflix. Je dochter die de hele dag poseert voor haar Instafeed. De wereld wordt steeds digitaler. Dat geldt ook voor dingen die we hard nodig hebben. Facetimen met de dokter, twitteren met de wijkagent en liefde vinden via een app: Het is allang niet meer nieuw. Maar hoe deal je hiermee? Wij staan naast je in deze snel veranderende tijd. En we zorgen dat jij optimaal mee profiteert van alles wat digitaal en online mogelijk is.

#HoeDan

Hello Sunshine laat jouw organisatie of business online shinen (what’s in a name). Wij zijn die wijsneuzen die je in het begin misschien vervloekt, maar daarna stiekem gaat waarderen. Omdat we je helpen kritisch te kijken naar hoe jij digitaal met mensen omgaat. Omdat we je helpen om online in jouw club net zo vanzelfsprekend te maken als koffie. En omdat we gewoon gave dingen maken: van apps tot websites tot online branding. Bovendien zijn we niet bang om aan mensen te vragen of ze je een beetje leuk vinden.

Voor wie..

Hello Sunshine is er voor lefgozers en -gozerinnen, optimisten, visionairs, teamspelers en wereldverbeteraars. Maar laten we elkaar vooral geen mietje noemen. Zoals Edgar Davids ooit zei: mooie woorden zijn niet altijd waar en ware woorden zijn niet altijd mooi. Truth.

Maar zonder dollen; geef je feedback en verwacht je die ook van mensen waarmee je samenwerkt? Ben je niet te bang aangelegd? Zoek je soms eens de grenzen op om te kijken wat zich aan de andere kant bevindt? 3 keer ja? Dan hebben we een match.

Maar wat doen jullie dan?

Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw online marketing en communicatie top notch is! We ontwerpen en ontwikkelen websites, applicaties, campagnes en strategieën waarbij jouw klanten hun vingers aflikken. En zodra iets live staat zorgen wij ervoor dat het live blijft en steeds beter wordt. We werken met service levels, maar houden het persoonlijk ;-)

Bovenstaande tekst was iets te kort om er nog enkele buzzwords in te stoppen. Daarom geven we je die nog even los: marketing automation, online strategy, value proposition design, CI/CD, AVG, social load balancing, start up, business model canvas, WCAG, wtf, etc. Laat het ons weten als je er nog een paar nodig hebt. Wij hebben er nog een paar op de plank liggen.